Circle Square

Client:
Bruntwood
Location:
Manchester
Year:
2019
A new 2.4m sqft city centre neighbourhood of office space, new homes, retail, leisure and public realm along Manchester’s Oxford Road innovation corridor.
This is a complex project with many different elements. We were challenged to bring people into the central public park and help them navigate to the new spaces. Whether for work, leisure or on their way home.
What we did:
Our bespoke design reinforces the Circle Square brand, communicating its themes of science, innovation and technology through a sign family in Corten steel and painted aluminium with internally lit signs and maps, and digital screens.
The design continues through the public realm furniture and to the buildings’ internal spaces as one consistent set of wayfinding information.